Σελίδες

ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

Σε παρατεταμένη περίοδο έντασης έχουν εισέλθει οι σχέσεις των τριών κυβερνητικών εταίρων, με τον Πρωθυπουργό να μην κρύβει τη δυσφορία του για τη στάση που έχει τηρήσει το ΠΑΣΟΚ τις τελευταίες εβδομάδες, με τελευταίο "κρούσμα" 

την αντίδραση της Ιπποκράτους, αλλά και της ΔΗΜΑΡ, χθες, στην προώθηση με τη διαδικασία του κατεπείγοντος της ρύθμισης για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.
"Τι είναι αυτό που, επιτέλους, θέλει το ΠΑΣΟΚ;" ήταν το ερώτημα που κυριαρχούσε χθες στο πρωθυπουργικό επιτελείο, αρκετά στελέχη του οποίου δήλωναν ρητώς οτι, κατά την άποψή τους, "επιδίωξη του ΠΑΣΟΚ και του Βενιζέλου είναι να κερδίζουν οι ίδιοι".
Στο Μαξίμου, δεν περιορίζονται στο χθεσινό περιστατικό στη Βουλή, αλλά υπενθυμίζουν τις προσπάθειες του κ. Βενιζέλου να υποδείξει την κυβερνητική ατζέντα ή ακόμη και να επιβάλει τον χρόνο ανάληψης πρωτοβουλιών, που είναι προνόμιο του πρωθυπουργού, όπως ο ανασχηματισμός.
Πάντως, παρά το χαμηλό βαρομετρικό στις σχέσεις των τριών εταίρων, πηγές του Μαξίμου διαψεύδουν κατηγορηματικά τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών.

Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ