Σελίδες

Η ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛ

Η ανοδική πορεία των ΑΝΕΛ
Η ανοδική πορεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι ...αναπόφευκτη !!!
Οι συγκυβερνώντες το γνωρίζουν, γι' αυτό και παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα ένα "μπαράζ" αναξιόπιστων δημοσιευμάτων τα οποία, παρουσιάζουν βουλευτές των ΑΝΕΛ να αποχωρούν από το Κίνημα.





Τα "τεχνάσματα" που χρησιμοποιούν οι "εχθροί" του Πάνου Καμμένου πολλά.Τι να πρωτοθυμηθούμε;
Ο πανικός τους είναι έκδηλος και η αγωνία τους ακόμα μεγαλύτερη από τη στιγμή που ο άλλος εταίρος (ΠΑΣΟΚ) διαλύεται.
Η αντίστροφη μέτρηση γι' αυτούς ξεκίνησε και η κλεψύδρα τους αδειάζει.

Ακόμα και τώρα οι κυβερνητικοί δεν μπορούν να εξηγήσουν το φαινόμενο "Πάνος Καμμένος".
Ιδρύθηκαν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εν μια νυκτί και χτύπησαν το ποσοστό του 10.6 % στις εκλογές του 2012, όταν άλλοι"διασημότεροι" Πολιτικοί (Αβραμόπουλος, Μπακογιάννη, Σαμαράς, Τσοβόλας) επιχείρησαν κάτι παρόμοιο στο παρελθόν, κατατροπώθηκαν.Βέβαια, το κόμμα  του κ. Αβραμόπουλου δεν μπήκε ποτέ σε εκλογική αναμέτρηση μιας και το διέλυσε λόγω οικονομικών δυσχερειών.

Ο Πάνος Καμμένος κατάφερε να "μιλήσει" στις καρδιές των Ελλήνων πολιτών με αποτέλεσμα να τον ακολουθήσουν παθιασμένα, και να τον επιβραβεύσουν μ' ένα μεγάλο ποσοστό (10.6 %) και 33 έδρες.
Από τη πρώτη στιγμή μίλησε για κατασχέσεις-πλειστηριασμούς, για απολύσεις, για "συμφέροντα", για ξεπούλημα της Πατρίδας.
Μέρα με τη μέρα δικαιώνεται (δυστυχώς) και οι πολίτες, του το αναγνωρίζουν.

Αυτό το πάθος που έχει ο ίδιος αλλά και οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι ο λόγος που το Κίνημα όχι μόνο δεν φθείρεται, αλλά απεναντίας αντιστέκεται και γιγαντώνεται.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μπήκαν σε τροχιά ανόδου, κι όσο περνάει ο καιρός "πατούν" όλο και πιο σταθερά στην πολιτική ζωή του τόπου, διαψεύδοντας όλους αυτούς που τους αποκάλεσαν "κομήτες".

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ
ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ 
ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ