Σελίδες

ΟΤΑΝ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Χείμαρρος για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αποκαλύπτει όλα όσα αποκρύπτουν με δόλο τα ΜΜΕξαπάτησης, προπαγάνδας και πλύσης εγκεφάλου, ξεμπροστιάζει τους υπαλλήλους της Νέας Τάξης Πραγμάτων που δήθεν νοιάζονται για τη σωτηρία της χώρας μας αλλά κάνουν ό,τι μπορούν για να τη ρίξουν στο γκρεμό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :



Άλλο ένα αντισυνταγματικό πολυνομοσχέδιο ήρθε στη Βουλή (Ιούλιος 2013), αφού έτσι διέταξαν τα αφεντικά της συγκυβέρνησης και οι μαριονέτες το υπερψήφισαν ως συνήθως, παρόλο που γνώριζαν ότι καταδικάζουν τους Έλληνες πολίτες σε συνεχή εξαθλίωση, φτωχοποίηση και αργό θάνατο.

Ο διορισμένος (μη εκλεγμένος) υπ. Οικονομικών Στουρνάρας, υπάλληλος του Σημίτη, μέλος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, όπως βέβαια είναι και ο Σαμαράς, ΓΑΠ και πολλοί άλλοι πολιτικοί, εξευτελίζεται απο τον Πάνο Καμμένο αφού δεν μπορεί να απαντήσει στις ερωτήσεις που του υποβάλλει. 
Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ξεσκεπάζει πρόσωπα και καταστάσεις καθώς και όλους εκείνους που ποντάρουν στη χρεωκοπία της χώρας αλλά διαχειρίζονται τις τύχες της.

Η ημέρα απονομής δικαιοσύνης σε όλους αυτούς που με δόλο κατέστρεψαν και συνεχίζουν να καταστρέφουν τα όνειρα, το μέλλον και τις ζωές μας δεν θα αργήσει. Αργά ή γρήγορα θα λογοδοτήσουν...

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ !

Από ANCIENT KING