Σελίδες

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Επίθεση Καμμένου στην Κυβέρνηση από τις Σέρρες
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο πλαίσιο της περιοδείας του στις Σέρρες.


"Η κυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου είναι ένα έγκλημα", είπε ο κ. Καμμένος, κατηγορώντας τους ότι έχουν υπογράψει για την άρση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας πριν από τις εκλογές. Κάλεσε, δε, τους βουλευτές της Ν.Δ. "να σταματήσουν να κάνουν τους ήρωες".
Παράλληλα ο κ. Καμμένος επιτέθηκε και στον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια τον οποίο αποκάλεσε "τον μεγαλύτερο δουλέμπορο των μεταναστών".
Ο κ. Καμμένος επισκέφθηκε το εργοστάσιο Ζάχαρης, συναντήθηκε με τους εργαζόμενους, ενημερώθηκε για τα προβλήματα τους και δήλωσε πως πρέπει να καταλογιστούν ποινικές ευθύνες για τα χρέη του εργοστασίου και ο ίδιος θα αναζητήσει να βρει τι απέγινε με τη μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει ο σύλλογος των εργαζομένων το 2011 κατά της πώλησης της ΕΒΖ.

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο κ. Καμμένος ζήτησε να αποχωρήσει το τηλεοπτικό συνεργείο της Δημόσιας Τηλεόρασης , λέγοντας ότι για τους Ανεξάρτητους Ελληνες δεν υπάρχει "Δημόσια Τηλεόραση", υπάρχουν η ΕΡΤ, η ΕΡΤ 3 και η ΕΡΑ. Για τη "Δ.Τ." είπε ότι είναι "κυβερνητική τηλεόραση" και αποκάλεσε τον Παντελή Καψή "υπουργό της προπαγάνδας".